Nu är det vinteruppehåll i träningen, och Flytt som gäller

vi närmar oss Jul och Michael Schultz träningen är slut.
jag har tränat med både Märta och Kalifen..Märta har gått höjder runt 90-100cm medan kalifen fått träna lite högre runt 130-140cm.
tyvärr har det ej blivit mycket träningstävlingar under hösten men har ridit någon 100-110 cm tävling med några rosetter som belöning på Kalifen..Kul.
men tyvärr kommer jag inte att träna för Micke till våren då vi ska flytta...

Gubben jobbar på ett naturbruksgymnasie i ladugården ca 8,5 mil hemifrån har vi beslutat oss för att flytta lite närmare han jobb, och nu är ett bra tillfälle då jag själv har blivit arbetslös.

vi har hittat en gård som ligger 7km från gubbens jobb, och 3-4 km till skolan för barnen( och jag får 3 km till en ridklubb åxå, ej att glömma hihihi)..kanon bra.
Det som är lite sämre är att standarden både inne och ute är mycket minde än vad vi haft innan..så det är med blandade känslor vi flyttar, med vetskapen om att vi kommer ha massor att göra på nya stället.

det blev lite snabba ryck angående flytten då barnen ska börja skolan där den 11 Januari 2010 och vi bestämde oss den sista november för att flytta ????hmm kommer att bli några bråda dager efter jul (och jag som trodde det skulle vara innan jul bara ??)..och vi som var där o tittade redan strax efter midsommar, kunde ju bestämt oss då tycker man, men det som hindrarde oss var standarden i huset bland annat.

men nu biter vi ihop och hoppas på att det är rätt beslut vi tagit...
och att jag hittar en ny hopptränare annars får jag försöka att åka 10 mil enkelresa för att träna ???? tiden får utvisa vad som händer..på återseende...

RSS 2.0